Wat is onboarding?

Misschien ken je het wel vanuit je werk (in HR of de uitzendbranche): je hebt veel inspanningen, tijd en geld besteed aan het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature. Eindelijk is de dag aangebroken waarop hij gaat beginnen. Alles lijkt goed te gaan, maar toch kom je er na een paar maanden achter dat het niet werkt. Dat is jammer! En zonde van de inspanningen van beide kanten. Het selecteren van de juiste kandidaat is lastig, maar het integreren en behouden van nieuwe medewerkers blijkt nóg moeilijker. Ik kan je helpen.

Ik bouw graag met jou aan een campagne om elke (nieuwe) medewerker van handige informatie te voorzien via een nieuwsbrief. Zo help je ze in het begin dagelijks op weg en voelen ze zich gewaardeerd.

Wat is onboarding:

Onboarding (instromen) is het proces waarin nieuwe medewerkers kennis krijgen over hun rol, hun team en de organisatie. Met als doel dat zij zich onderdeel gaan voelen van de organisatie en een actieve bijdrage leveren. Met andere woorden: instromen is het proces waarin ‘nieuwkomers’ begeleid worden tot geïntegreerde, bevlogen en productieve medewerkers.

Ik kan ervoor zorgen dat jouw (nieuwe) medewerkers/klanten/relaties/studenten automatisch updates ontvangen via een nieuwsbrief. Wil je meer weten neem dan contact met mij op.

Groet,
EllenSocial | Social Media Expert.
Facebook | Instagram | Twitter | LinkedIn | Nieuwsbrief | Gratis downloads

Gepubliceerd door Ellen Kruize - Kok | EllenSocial

Vrolijk, direct en sociaal vaardig. Hoi, ik ben Ellen. Mijn hart gaat sneller kloppen van de juiste hashtags, een goed werkende en fijn ingestelde Facebookpagina en leuke afbeeldingen op Instagram. Zodra je met me in gesprek gaat zul je merken dat ik vol zit met ideeën!

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag