Doneer tikkie Kaders Ellen Social | Rode Kruis

Lieve mensen, bedankt voor het steunen van mijn actie. We hebben een tikkie gekregen van het Rode Kruis en willen jullie misschien een vrije gift doen aan het Rode Kruis? Je kunt mijn kaders gratis gebruiken. Hieronder meer informatie over deze actie. Er is nu €75 opgehaald via Facebook met Paypal en Creditcard kon je daar betalen. Voor velen was dat niet mogelijk dus vandaar nu dit tikkie.

Welke kaders zijn er allemaal:

Op deze pagina kun je alles lezen over de kaders en welke er allemaal zijn. Of zoek of jouw branche ook vermeld is met de zoekfunctie.

Kaders ik nog ga maken:

Op dit moment zijn de meeste kaders gemaakt. Heb je een verzoek dan kan je een privé bericht sturen.

Weten hoe jij je eigen kader kan bestellen voor jouw bedrijf, lees dan hieronder verder.

Waarom ben ik deze actie gestart

Lieve mensen,

Ik wil jullie een hart onder de riem te steken. 16-03-2020 begon ik met het maken van kaders. Geef met een kader aan dat je werkt in een bepaald beroep, zodat mensen om je heen jou hulp kunnen aanbieden. Of geef met een kaders aan dat je een ander kan helpen.
Zorgen voor elkaar.
Petje af voor jullie allemaal ❤️

Zelf probeer ik als zzp-er ook door te gaan! Het is niet gemakkelijk om thuis te werken met 2 kinderen die ook nog wat voor school moeten doen. Mijn productie is wat langzamer dan normaal.

Per sector: Ik wil zoveel mogelijk kaders maken per sector. Het is niet mogelijk om voor elk beroep een kader te maken. Ik maak deze kaders in mijn eigen huisstijl. Ik hoop dat het jullie kan helpen. Elke dag komen er nieuwe kaders online.

Hoe werkt het

Een kader toevoegen aan je profielfoto:

  • Klik op een woord in de lijst met kaders
  • Selecteer een kader in het menu of zoek naar het kader dat je wilt gebruiken.
  • Klik op Als profielfoto gebruiken om je foto op te slaan.

De kaders worden steeds aangevuld. Helaas kan ik niet alles in een keer doen.

Later volgen er meer kaders nu eerst tijd voor mijn kids.❤️
Blijf vooral verzoeken sturen die nog niet in de onderstaande lijst staan via een privébericht aan mijn Facebookpagina. Ik hoop dat we samen geld op kunnen halen voor het Rode Kruis. Wil je een kader met je logo voor je eigen bedrijf dan ontvang ik graag een e-mail. Hieronder kan je meer lezen.

Bedrijven

Het is momenteel niet gemakkelijk om je bedrijf staande te houden. Het is goed om online het verschil te maken en in beeld te zijn. Geef aan dat je open bent. Val op in de menigte, help anderen waar je kan!

Wil je als bedrijf je eigen kader met logo? Laat dan de wettelijk vertegenwoordiger contact opnemen voor een kleine vergoeding maak ik gepersonaliseerde kaders.

Wie ben ik

Hoi, ik ben Ellen. Mijn hart gaat sneller kloppen van de juiste hashtags, een goed werkende en fijn ingestelde Facebookpagina en leuke afbeeldingen op Instagram. Vanaf 2015 ben ik ondernemer. De afgelopen vijf jaar ben ik uitgegroeid tot social media expert en onderhoud ik verschillende communities online. Ik help je graag meer te bereiken met jouw online kanalen. Met je website, nieuwsbrief of social media.

Persoonlijk: Mensen kennen mij als erg sociaal. Ik ben moeder van twee stoere jongens en ik ben gek op lezen.

Groet,
EllenSocial | Social Media Expert.
Facebook | Instagram | Twitter | LinkedIn | Nieuwsbrief | Gratis downloads

Gepubliceerd door Ellen Kruize - Kok | EllenSocial

Vrolijk, direct en sociaal vaardig. Hoi, ik ben Ellen. Mijn hart gaat sneller kloppen van de juiste hashtags, een goed werkende en fijn ingestelde Facebookpagina en leuke afbeeldingen op Instagram. Zodra je met me in gesprek gaat zul je merken dat ik vol zit met ideeën!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag