Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Thuisonderwijs – Meer dan 50 kijk, lees en downloadtips om te overleven!

Afgelopen week was ik op zoek naar materiaal om de kinderen lekker bezig te houden. In deze lijst vind je echt mega veel tips voor de basisschoolleeftijd en nog een paar onderin voor oudere kids.

Ik zou zeggen leef je uit! Delen is lief.

Het is prettig om wat reserve materiaal te hebben: werkboekjes, video’s, spelletjes en muziek. Verder heb ik wat items toegevoegd waar je normaal gesproken niet direct aan denkt en die heb ik in deze blog gezet. Na de zoveelste keer dat de wifi eruit vliegt, wil je wel graag een paar tips voor offline spellen.

Het kijken van video’s en het maken van werkjes helpt om de dag goed door te komen. Ik begin met algemene leuke dingen om te doen of leren. Deze lijst is niet gesponsord ;). Deze lijst komt niet vanuit school.

Ik ben nog op zoek naar andere tips. Dus mocht je ook iets hebben wat echt tof is, stuur me dan even een mail. Ik wil nog een aparte juffen- en meestersblog met tips maken.

Help

Heb jij een afspeellijst in dit thema voor kinderen in Youtube? Heb jij een lijst met podcasts voor kinderen? Wil je me dan mailen?

Groet,
EllenSocial | Social Media Expert.
Facebook | Instagram | Twitter | LinkedIn | Nieuwsbrief | Gratis downloads

Superkrachten voor je hoofd

Vanaf 7 jaar. Heeft iemand je ooit uitgelegd hoe je hoofd werkt? Nee hè? Raar eigenlijk. Ben jij even blij dat dit boek bestaat… In de video kan je direct zien hoe het werkt en zodra je kind deze video heeft gezien wil hij direct starten! Voor ouders ook hele leuke tips.

Dat vond YouTuber Dylan Haegens nou ook. Hij is fan van Wouters boek Superkrachten voor je hoofd. Daarom heeft hij samen met Wouter een speciale uitvoering van het boek gemaakt, waarin Dylan samen met zijn verloofde Marit op bezoek komt in het boek!

We leren onze kinderen zo ongeveer alles. Behalve de gebruiksaanwijzing van hun eigen hoofd. Dankzij het grote succes van Mindgym: Sportschool voor je geest hebben talloze volwassenen al ontdekt hoe ze met eenvoudige oefeningen hun mentale conditie kunnen verbeteren. Hoog tijd dus om ook onze kinderen te leren hoe ze baas kunnen worden in hun hoofd. Daarom heeft Wouter de Jong het boek Superkrachten voor je hoofd geschreven.

Stop motion video maken

Voor alle leeftijden leuk – Voor kinderen in en vanaf 7 jaar zelfstandig uit te voeren.

Dingen die je niet op school leert

Wat kan je zelf leren? Wat wil je zelf leren? Er zijn veel vakken die de moeite waard zijn om uit te zoeken.

Lees hier de blog

Gratis leren

Offline


Nee je bent nog lang niet aan het einde van al mijn tips. Lees onder dit blok verder.

Volg je Ellen Social al online?


Werkboekjes – print

Video’s

Spelen

Leren leren

Muziek

Podcasts

Nog in te vullen – Mail je me?

Afspeellijsten op Youtube

Welke zou jij aanbevelen?

Hoi, ik ben Ellen. Mijn hart gaat sneller kloppen van de juiste hashtags, een goed werkende en fijn ingestelde Facebookpagina en leuke afbeeldingen op Instagram. Vanaf 2015 ben ik ondernemer. De afgelopen vijf jaar ben ik uitgegroeid tot social media expert en onderhoud ik verschillende communities online. Ik help je graag meer te bereiken met jouw online kanalen. Met je website, nieuwsbrief of social media.

Persoonlijk: Mensen kennen mij als erg sociaal. Ik ben moeder van twee stoere jongens en ik ben gek op lezen.

Advertentie

Gepubliceerd door Ellen Kruize - Kok | EllenSocial

Communicatieadviseur | Auteur | Social Media | Zodra je met me in gesprek gaat zul je merken dat ik vol zit met ideeën!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s